OD PRVIH SKIC DO MOJSTRSKIH 3D-DIZAJNOV.

Programska oprema za 3D-modeliranje, 3D-oblikovanje, 3D-prikaz in pripravo na 3D-tisk.

Cenik

SketchUp Pro 2018

Narejen za tiste, ki nimajo več kot pol ure časa.
Nakup licenc
SketchUp ima na voljo kopico licenc, ki se razlikujejo glede na vaše potrebe. Na voljo so v treh sklopih:

 • Komercialna licenca za posameznika,
 • Komercialna licenca za podjetja,
 • Licenca za izobraževalne ustanove in neprofitne organizacije.

Za izbor prave licence nas kontaktirajte na elektronski naslov info©3d-tisk.si ali na telefonski številki 01/320-08-98 in naš svetovalec vam bo pomagal pri izbiri.

Prvi program za 3D-modeliranje!
Za SketchUp pogosto citiramo, da je narejen za tiste, ki nimajo več kot pol ure časa, da se naučijo 3D-modeliranja. Res enostavna programska oprema vam bo omogočila hiter napredek iz amaterskega risanja v profesionalne vode.
S številnimi izboljšami okrepljena nova verzija SketchUp Pro vam bo zelo olajšala delo.

Renderiranje
Nič ni pomembenjše od hitrosti, enostavnosti in zanesljivosti renderiranja v programih za 3D-modeliranje. SketchUp Pro 2018 prihaja z izboljšanim postopkom za rendeniranje z vsemi naštetimi kvalitetami.

Prilagojen za visoko ločljive ekrane
Korak naprej se kaže tudi z visoko definicijsko grafiko, ki je prilagojena tudi za Apple Retina ekran!

Izboljšan vmesnik
Za še enostavnejše delo je zdaj prilagojen tudi vmesnik, ki vam omogoča zdaj še gladkejše 3D-modeliranje!

Tabele
Kot rešitev za plan izdelave, prikaz ali izbor podatkov, ki jih uporabljate pri 3D-modeliranju v SketchUpu, lahko zdaj uporabljate neposredni uvoz že narejenih tabel v Excelu/Google Sheets.

Knjižnica 3D-modelov
V SketchUp je med drugim povezana tudi knjižnica že narejenih 3D-modelov, ki jih lahko uporabite pri modeliranju, hkrati pa lahko svoje modele tudi sami delite med drugimi uporabniki. V novi verziji so se poigrali tudi s to funkcijo!

Prilagoditve programa
SketchUp ima možnost različnih razširitev in prilagoditev, kar omogoča, da si ustvarite tisto okolje, v katerem boste najlažje ustvarjali.

V-Ray 3 za SketchUp Pro

V-Ray za SketchUp vam omogoča doseči tisto piko na i, ki jo potrebuje vaš dizajn!

Tehnične zahteve:
WINDOWS

 • 1 GHz procesor,
 • 1 GB RAM minimalno, priporočeno 2-3 GB ali več,
 • 16 GB trdega diska,
 • 300 MB prostega diska.

MACOSX

 • 2.1+ GHz Intel™ procesor. Power PC ni podprt.
 • 1 GB RAM minimalno, priporočeno 2-3 GB ali več,
 • 300 MB prostega diska.

Podprte platforme: SketchUp 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018; Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X 10.6 in novejši.

Hitro rendiranje, orodja za osvetljevanje in izdelovanje vizualno kompleksnih prikazov. V-Ray za SketchUp vam omogoča doseči tisto piko na i, ki jo potrebuje vaš dizajn!

Z V-Rayom za SketchUp boste lahko na uporabniku prijazen način prišli do dramatične izboljšave vaše vizualizacije (V-Ray RT) in izboljšali osvetlitvene efekte, ki bazirajo na slikah (V-Ray Dome Light). Enostavno boste vaše kompleksne modele prikazali z visoko natančnostjo (V-Ray Proxy).

V-Ray za SketchUp ima bogat nabor možnosti, ki s katerimi lahko enostavno in hitro dosežete visokokvalitetno vizualizacijo.

V-Ray RT CPU & GPU: zagotavlja direktno vizualno odzivnost v SketchUpu v pomoč hitrejšemu dizajniranju, izboru materiala in svetlobnim učinkom.

Dome Light: kreira enostavno svetljenje z uporabo HDR slik. S to tehniko boste optimizirano dobili svetlobne sledi in celostno natančnost.

V-Ray Proxy: upravlja s spominom in efektivno rendira velike in geometrične kompleksne dizajne z izjemno natančnostjo. Objekti so dinamično naloženi, kar prihrani veliko RAM-a.

Celoten nabor funkcij za V-Ray 3 za SketchUp si lahko ogledate tu.

V-Ray za SketchUp je na voljo v obliki licence za posamezen računalnik. Z eno licenco lahko uporabljate V-Ray GUI in V-Ray komplet orodij znotraj SketchUpa.

ZBrush 2018

Pixologic™ ZBrush 2018 je vodilna programska oprema za 3D-modeliranje na trgu za digitalno kiparjenje in izdelavo 3D-modelov z visoko ločljivostjo.

Uporablja se predvsem za oblikovanje organskih objektov, kot so kipi, figure, obrazi, ljudje, živali in rastline, kot tudi za dizajniranje prototipov, prevoznih sredstev, nakita, modnih dodatkov in drugih umetniških del.

 

ZBrush 2018 je postal nepogrešljivo orodje v svetu filma, posebnih učinkov, video iger, ilustracij, oglaševanja, znanosti in seveda 3D-tiska, saj lahko vse, kar smo ustvarili s programom ZBrush, tudi 3D-natisnemo in tako pripeljemo iz digitalnega v realni svet.

ZBrush 2018 – komercialna licenca je na voljo v ločenih edicijah za operacijska sistema Windows in Mac. verzije

ZBrush 2018 – komercialna licenca je na voljo na naslednje načine:

 • prejetje licence po pošti na uradni zgoščenki (dostava 5 – 10 dni);
 • dostop do komercialne licence preko spletne strani;
 • dostop do količinske licence preko spletne strani (za 5 in več uporabnikov);
 • dostop do plavajoče licence preko spletne strani (za 10 in več uporabnikov).

V primeru nakupa plavajoče licence je potrebno doplačati še fiksni strošek plavajoče licence.

ArCADia

Inovativna programska oprema za gradbene inženirje!
ArCADiasoft temelji na 20. letih izkušenj na področju računalniških aplikacij za gradbeno industrijo in več kot stotih produktih namenjenih arhitektom in inženirjem. Program nudi vse: od načrtovanja konstrukcij do notranjega oblikovanja, izračuna energetske učinkovitosti stavb in načrtovanja okolice.

Simplify3D

Edinstveno programsko orodje za razrez in pripravo vašega 3D-modela na 3D-tisk!
Primeren je za pripravo datotek za vse pogostejše 3D-tiskalnike, ekipa Simplify3D pa konstantno dodaja tudi nove profile. Simplify3D licenco kupite enkrat in jo obdržite za večno (enkraten nakup), upravičeni ste do vseh posodobitev.

Naj naštejemo še nekaj krasnejših funkcij, ki so se v praksi izkazale za najboljše med testiranimi programi za razrez: nastavitve podpornega materiala, večprocesno sestavljanje gkode, odličen predogled 3D-tiska. Priporočamo!

Obrazec za povpraševanje.

Loading