Z vami s ponosom delimo zmagovalca 3D-tiskalnikov z veliko prostornino za tiskanje. To je naš Raise3D Pro2 Plus.

Navajajo, da Raise3D Pro2 Plus združuje odličen delovni proces z veliko prostornino.
Tiskalnik je tako velik, da se vanj zlahka skrije otrok ali dva, vendar naj vas velikost ne zavede ali ustraši. Vse na napravi predstavlja strokovnost, profesionalnost. Močni materiali, trdna konstrukcija in kakovostni deli ter veličasten dizajn. Že sam pogled na Z-os, zajetno palico iz kovin industrijskega razreda, razkriva nivo kakovosti tiskalnika.

 

Pred kratkim smo z vami delili rezultate izbora portala All3dp najboljšega 3D-tiskalnika za izobraževalne ustanove. Izbrali so tudi najboljši 3D-tiskalnik za tiste, ki želijo profesionalno napravo s katero bodo lahko producirali velike, resnično velike 3D-objekte.

Pravi »kapitalec« med tiskalniki se ponaša s prostornino 305 mm x 305 mm x 605 mm.
Konica ekstrudorja lahko doseže neverjetno temperaturo 300 stopinj Celzija, kar skupaj z zaprto komoro omogoča 3D-tisk tako z materiali, ki slovijo kot težavni kot s kovinskimi kompoziti (ob menjavi šobe) 

 

Izpostavili so tudi programsko opremo naprave, »Ideamaker«, s katero so fine nastavitve in razrez datotek preprosti in enostavni.
Ocenili so, da je Raise3D Pro2 Plus idealna naprava za delo v laboratoriju, na fakultetah in v proizvodnji; kjer bo služil še dolgo po nakupu, saj je izredno zanesljiv.
Tisto s čimer se radi pohvalijo lastniki Raise3D naprav pa je tudi njegova zanesljivost ob daljših tiskih, več stourni tisk je namreč mala malica za to izjemno napravo.

Z os ima natančnost do 10 mikronov, Korak motorja v X – Y smeri pa 0,78 mikrona, kar lahkotno zagotavlja izredno natančen tisk z izjemno resolucijo. Z Raise3D Pro2 Plus napravo lahko torej izdelujete produkte visoke kakovosti. Zaradi njegove voluminozosti pa lahko tiskate tudi večje prototipe.

Smo zvesti navdušenci nad Raise3D že od samega začetka in prve serije naprav, če imate glede naprave kakšno vprašanje, nas kontaktirajte in z vami bomo delili svoje izkušnje.

%d bloggers like this: