Celjski sejem je za nami in z njim prvo konkretno testiranje terena. (Dosedanji pogovori med preštevilnimi geeki nekako ne štejejo za resno testiranje terena, saj je logično, da omenjeno publiko 3D tisk zanima in da so vanj pripravljeni vložiti tudi kar nekaj časa in nenazadnje tudi denarja.)
Prijetno nas je presenetilo izjemno zanimanje, ki so ga za naš tiskalnik SiQoS 3D Inovator in ponujene delavnice izkazale šole in ostale izobraževalne ustanove. Klepetati z učitelji in ravnatelji, ki bi slovenskemu šolskemu sistemu in predvsem otrokom, radi dali še kaj več, kot velevajo suhoparni predpisi in kurikulumi je bilo prijetno in stimulativno. V pripravi je že nekaj skupnih projektov.
Nadvse spodbudno je bilo tudi dejstvo, da se je pri naši stojnici ustavilo veliko število ustvarjalcev in najrazličnejših področij: čevljarji, oblikovalci, arhitekti, oblikovalci nakita in celo slaščičarji. Očitno bomo morali začeti tisk s čokolado razvijati prej, kot smo načrtovali.
Razvoj tiskanja z lesom in kamenjem pa je že v teku.
Svoje delavnice, svetovanja in razvoj tiskalnikov bomo še naprej prilagajali povpraševanju in zahtevam različnih poklicev, zato vas vabimo, da nas kontaktirate ter nam predstavite vaše potrebe. Skupaj bomo zagotovo našli rešitev.
Radovedneži, ki bi si delovanje slovenskega namiznega tiskalnuk SiQoS 3D Inovator radi ogledali v živo in nam postavili še kako vprašanje, pa ste vabljeni na brezplačne delavnice.

Se vidimo!

3D ekipa

%d bloggers like this: