Še zmeraj verjamete, da so 3D-tiskalniki ogromni in dragi? Ni res, 3D-tiskalnik ProFab mini+  za majhno ceno ponuja veliko.

Nov 3D-tiskalnik v naši ponudbi: ProFab Mini+

Ponaša se z številnimi nadgradnjami kot so odstranljiv sistem flex postelje, obnovljeno vezje ogrevane postelje, izboljšano aktivno hlajenje in ojačan ekstrudorski sistem, ki omogoča uporabo širšega spektra materialov.

ProFab mini+ 3D-tiskalnik ne zahteva posebnih instalacij ali montaže; odstranite ga iz škatle in že lahko tiskate. Opremljen je z intuitivno programsko opremo, LCD zaslonom, WiFi povezavo ter mobilno aplikacijo za Android in iOS uporabnike.

Novo in izboljšano vezje ogrevane postelje

Ogrevani postelji smo z novim vezjem odpravili eno od pogostejših težav, ki so se pojavljaje pri prejšnjih verzijah. Za razliko od ostalih rešitev trenutno na trgu, ki imajo vezje pod ogrevano posteljo, ima ProFab mini+ vezje preusmerjeno speficično tako, da omogoča neovirano in natančnejše gibanje Y-osi; kar tudi podaljša življenjsko dobo ogrevane postelje.

Izboljšano aktivno hlajenje

Nov PolyCarbonate ventilator poveča sposobnost aktivnega hlajenja za 30% in posledično izboljša učinkovitost ter zanesljivost tiska. Ventilator deluje z večjo hitrostjo in izboljšano pretočnostjo zraka, ki je usmerjen proti ozki odprtini, skozi katero prehaja z večjo učinkovitostjo. Oblikovalci so po celotnem zadnjem delu površine ventilatorja razporedili odprtine za večji pretok zraka.

Ojačan ekstruderski sistem

Ekstruderski sistem ProFab mini+ so nadgradili in oblikovali z željo po natančnejšem 3D-tisku, izboljšani površini 3D-tiska in širšem spektru materialov za uporabo. S ProFab minijem lahko sedaj poleg PLA in ABS materiala 3D-tiskate tudi ojačan PLA, PVB in fleksibilen TPU filament.

Ogrevana postelja

Ogrevana postelja ProFab minija lahko doseže temperature do 90°C, kar omogoča tisk z različnimi materiali,  PLA, ABS, PETG in več.

Odstranljiva fleksibilna postelja

Ena izmed neprijetnejših nalog pri 3D-tisku je odstranjevanje natisnjenega objekta z površine za tisk, ne da bi ga poškodovali; ProFab mini+ prinaša rešitev: odstranljivo Flex posteljo. Odstranljiva Flex postelja je narejena iz visoko kakovostnih jeklenih vzmeti in zagotavlja varno adhezijo tiskanega objekta in uporabniku omogoča, da posteljo odstrani in upogne, tako se objekt odlepi od površine. Strgala torej ne potrebujete več!

Oddaljen nadzor

Trenutno ProFab v sodelovanju z Octoprintom razvijafunkcijo oddaljenega nadzora, ki bo kmalu na voljo ProFab uporabnikom. Uporabniku prijazna intuitivna nadzorna plošča omogoča oddaljeno spremljanje in nadzor nad tiskalnikom ter prenašanje datotek preko WiFi-a.  Z aplikacijo boste lahko nadzirali večje število 3D-tiskalnikov, kar je posebej učinkovito za ponudnike storitve 3D-tiska.

Barvni LCD zaslon

ProFab mini+ je opremljen z 3.3« barvnim LCD zaslonom in vam omogoča brezhibno in preprosto komunikacijo z napravo, tako ne potrebujete dostopa do računalnika za vsa tisk.

Kvaliteta 3D-tiska

Z ProFab minijem lahko natisnete objekte z neverjetno natančnostjo, tudi do 45 mikronov. Povprečna resolucija tiska rangira med 0.04375 do 0.30625. Z ProFab mini+ 3D-tiskalnikom boste dosegli odlično površino natisnjenih objektov prav ob vsakem tisku.

Plug`n`play

Oddaljen nadzor

Cenovno dostopen

Ogrevana postelja

Build volume: 120 x 120 x 120 mm

Natančnost do 0,04 mm

Kaj dobite?

 • ProFab mini+ 3D-tiskalnik
 • -BuildTalk odstranljiva Fex postelja
 • X4 ProFab mini sponke za posteljo
 • Predhodno nameščena ProFab BuildTalk folija
 • Kovinsko držalo za kolute filamenta
 • Evropski vtičnik
 • Strgalo za odstranjevanje filamenta
 • Inbus in francoski ključem za nastavljanje postelje
 • 2GB Micro SD kartica
 • Navodila za uporabo
 • Rezervni ekstrudorski sistem
 • Rezervni ventilator
 • Kartica za kalibracijo postelje
 • Micro/USB kabel
%d bloggers like this: